söndag 4 mars 2012

Berika och värna om livet hos Punctum Saliens

Att utmanas är också ett sätt att berika och värna om livet! Det är många gånger lättare att låta bli att utvecklas...att skylla på att man inte kan eller inte får rätt hjälp eller ren och skär lättja osv. Sådan är jag när det gäller tekniska saker! Oj, så mycket motstånd jag har...!

Jag blev inbjuden att skriva ett gästinlägg för Punctum Saliens. Skriva tycker jag är roligt och det har jag alltid tyckt! Förmodligen är det kopplat till positiv bekräftelse i skolan då jag älskade att skriva uppsats!

Elisabeth som bad mig skriva inlägget skickade mig en "ikon" som jag kunde använda när hon publicerat inlägget. Ikon?? Vad kan det vara? Jag vågade trycka på det hon skickat till mig och upp kom den fina ikonen där det står Månadens gästinlägg, bild på mig osv. Vad ska jag göra med den? Som en struts som stoppar huvudet i sanden tänkte jag för mig själv att det får jag be min man hjälpa mig med när han kommer hem...

Idag sa jag dock Stopp! Stannade upp!
Såg mitt mönster/min vana av att inte vilja lära mig något nytt som jag kan ha nytta av när det gäller min dator (för vilken gång i ordningen som jag sett den vanan i vitögat utan att välja en ny väg har jag ingen aning om men det är ofantligt många).

But enough is enough!

Idag är dagen då jag tänker på att låta min nacke vara fri, sänder mitt huvud framåt/uppåt så att min rygg kan förlängas och vidgas (skönt, nu kunde jag andas djupare igen!), känner fötterna i golvet, säger nej till min vana, fortsätter att ta hand om "mig själv på bästa AT-vis) och provar mig fram steg för steg...
Ännu vet jag inte om ikonen och länken kommer att komma med på detta blogginlägg men i så fall har jag ändå börjat en ny bana, jag har börjat göra mig lite friare från det som stoppar mig och Det är ett Stort Steg framåt!
Läs gärna mitt gästinlägg och passa på att titta runt på Punctum Saliens för där finns massor av tänkvärt, matnyttigt och vackert! Tack Elisabeth för att du gav mig möjlighet att skriva och ändra en vana!

http://www.punctumsaliens.se/skattkammare/barbro-olsson-skapar-mojligheter-for-manniskor-att-utvecklas

Ha en underbar dag och början på denna första vecka i mars! Jag är megastolt över mig själv och tar med mig det under dagen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar