tisdag 27 januari 2015

UPP-leva Gotland i vår

Nu sitter jag med en kopp te och njuter de sista av min mammas pepparkakor.
Vi har snart januari bakom oss och julen känns länge sedan. Men jag påminns ändå varje dag om julen, för i köksfönstret hänger väldigt röda gardiner och här o där står tomtar och väntar på att bäras upp på vinden...

Jag började nya året nedbäddad med förkylning och en spännande bok. Jag som gillar tanken, att på Nyårsdagen sitta med papper och penna och fundera på vad jag vill göra och vad jag vill ska ske, under det kommande året. Nu blev det inte så mycket av att skriva ner något men gott om tid att tänka hade jag under några dagar.
Innan våra barn föddes tog jag olika uppdrag (föreläsningar, kurser o privatlektioner) på annan ort. Främst i Sverige men jag jobbade även i perioder på en Alexanderlärarutbildning i London. Det är något som jag verkligen uppskattade, att komma till en ny plats och att träffa nya människor.
Nu är båda sönerna över 15 år och det känns som om jag vill öppna upp för denna möjlighet igen.

Med mer än 30 år av att använda Alexandertekniken i mitt eget liv, dagligen, har jag lång erfarenhet av hur jag ska tänka och använda mitt medvetande för att förändra ett kroppsligt eller mentalt tillstånd. Jag har utvecklat ett förhållningssätt som öppnar upp till förändring och om min intention är tillräckligt klar och tydlig, då blir det ofta så.
Så som ett brev på posten fick jag en förfrågan om att komma till Ekegården på Gotland för att ge en föreläsning och en workshop i  Alexanderteknik. Jag har aldrig varit på Gotland så jag ser verkligen framemot att få komma dit! Det ska bli spännande att se vilka fler platser jag kommer att besöka i år...
http://ekegarden.com/forelasningar_gotland/

2 kommentarer:

  1. Spännande med Gotland! Bra att du får chans att sprida Alexandertekniken även där. Lycka till!
    //Carina

    SvaraRadera
  2. Tack Carina! Ja, det är roligt när man får sprida det man har kunskap om och brinner för att andra ska få chansen att uppleva!

    SvaraRadera