lördag 18 september 2010

Artikel i tidning och utlottning av lektionspaket


Under sommaren blev jag uppringd av en journalist i Göteborg. Hon hade fått i uppdrag av tidningen PS! att söka upp mig för att skriva en artikel om Alexanderteknik. Hon vill även träffa en elev som använde sig av AT i sin vardag. Anna och jag träffade journalisten Carina och ett antal veckor senare träffade vi fotografen Julia.

Eftersom jag är prenumerant så kom tidningen igår. I butik kommer nummer 8 tisdag 21 september.

Jag är väldigt nöjd! Artikeln är välskriven och Alexanderteknikens många positiva aspekter och effekter har kommit fram. Fotografierna är luftiga (tagna utomhus!) och vi är glada...vi hade väldigt roligt när Julia tog bilderna!!

Så jag tänker ha en Utlottning av 2 introduktionspaket bestående av 3 privatlektioner i Alexanderteknik till er bloggläsare och till medlemmarna på Facebooksidan www.facebook.com/QoolaQvinnor

Under lektionerna får du utföra enkla vardagliga aktiviteter, för att bli medveten om hur vissa vanemönster t.ex kan ge dig onödiga spänningstillstånd som leder till smärta i rygg och nacke. Lektionerna kan vara ett första steg mot en naturligt vacker hållning och en förståelse för hur du kan hantera stress med hjälp av AT. Ett redskap för personlig utveckling.

Vill du vinna ett introduktionspaket i Alexanderteknik (3 privatlektioner) så gör följande för att vara med och tävla: Lämna en kommentar ( ett Ja, räcker om du inte vill skriva varför du vill vinna) under detta blogginlägg eller inne på Facebooksidan Qoola Qvinnor.

Två personer utses torsdagen den 30 september och meddelas både här på bloggen + på Qoola Qvinnors sida på FB.

2 kommentarer:

  1. Hej Barbro, kul att du fått en artikel i PS. Jag skall självklart köpa den när den kommer ut nu på tisdag. Tack att du så generöst tävlar ut intro.paket hos Qoola Qvinnor på Facebook. Hoppas många vill delta, jag är själv en klar aspirant, men det skulle kanske se lite konstigt ut om jag vann:=)))Mvh Siv (Admin. Qoola Qvinnor)

    SvaraRadera
  2. Grattis till reportaget i bästa bästa tidningen PS jag är oerhört nyfiken på din teknik och vad den kan åstakomma brukar inte anta utmaningar på detta sätt men jag vet inte riktigt vad som hände nu jag är gärna en av de 2
    Mvh Carina (16axelsson@telia.com)

    SvaraRadera