söndag 15 februari 2015

Viktigt med nätverk och att träffa likasinnade

För ett par år sedan funderade jag på att starta ett nätverk för oss som är intresserade av kroppen och själen, helhet och hälsa i ett större sammanhang.
När jag före jul såg i en länk här på Facebook att Agneta Oreheim precis hade tänkt samma sak, kontaktade jag henne. Vi har tidigare arrangerat några sammankomster ihop med Siv Thuresdotter som har leder nätverket Qoola Qvinnor. http://www.qoolaqvinnor.se/

Nu gör vi detta tillsammans, Agneta och jag. Vi kallar nätverket "Hjärterum - en mötesplats" och det är ännu i sin linda. Vår andra träff är den 26 februari.

I all enkelhet träffas vi på Viloplatsen, i min lokal, umgås och delar med oss av vad våra hjärtan är uppfyllda av och nyfiket lyssnar vi på varandra. Det är väldigt givande och intressant att få höra vad andra arbetar med eller är intresserade av.

Våra respektive hemsidor:

http://www.agnetaoreheim.se/       

http://www.alexandertechnique.se/

Jag är även med i ett annat nystartat nätverk som heter:

Artist- och Musikerhälsan i Göteborg och vi som är med är specialister på musiker, sångare, skådespelare och dansares hälsa. Här är länken till den sidan:

http://aomh.se/teamet-Göteborg

Nu känns det nästan som om vi som har bloggat ihop under tre veckor har blivit ett nätverk!

Det är så gott att känna stöd från andra!

Var hämtar du stöd? Är du med i något nätverk?

2 kommentarer:

  1. Hjärterum har jag missat. Låter väldigt intressant.

    SvaraRadera
  2. Dorotea, det är ett sprillans nytt nätverk! Vi hade första träffen på Viloplatsen i slutet på januari. Imorgon har vi träff två! När man har kommit till en träff kan man sedan gå med i vår facebookgrupp. Hoppas att du kan komma någon gång!

    SvaraRadera